Protokol razdeljevanja zaščitnih mask dne 7. in 8. aprila 2020

06. 04. 2020
Protokol razdeljevanja zaščitnih mask dne 7. in 8. aprila 2020

Vstopamo v četrti teden omejenega gibanja, prepovedi in močno spremenjenega vsakdanjika, kot ga narekuje razglašena epidemija koronavirusa.

 

Občina Rogaška Slatina si ves čas prizadeva, da bi vas preko spletne strani dnevno oskrbela z aktualnimi informacijami, seznanjala z ukrepi in pomagala pri izvajanju  preventivnih ukrepov.

 

Zato smo za vsako gospodinjstvo na območju občine zagotovili tri zaščitne maske za enkratno uporabo, ki jih bomo s pomočjo prostovoljnih gasilskih društev razdeljevali na sedežih gasilski društev v torek in sredo, 7. in 8. aprila, med 12. in 17. uro.

 

Zdrav član gospodinjstva lahko zaščitno opremo prevzame na sedežih PGD Rogaška Slatina, PGD Steklarna Rogaška, PGD Kostrivnica ali PGD Sv. Florijan.

 

Maskam prilagamo tudi navodila za pravilno uporabo  -  upoštevati moramo vsa priporočila zdravstvene stroke in se zavedati, da maske ob neprimerni uporabi (pokrit mora biti nos do oči in obraz vse do brade) izgubijo svoj namen zaščite. 

 

Ostanite močni. Ostanite zdravi.

 

PGD Rogaška Slatina dne 7.4.2020 izvaja razdeljevanje zaščitnih mask, skladno z navodili Gasilskega poveljstva občine Rogaška Slatina