Nagovor župana, mag. Branka Kidriča, z dne 6.8.2020

06. 08. 2020
Nagovor župana, mag. Branka Kidriča, z dne 6.8.2020

Spoštovane občanke in občani,

 

Rogaška Slatina je dokaz, da je z vztrajnostjo mogoče doseči marsikaj. Obiskovalci so nemalokrat prijetno presenečeni nad urejenostjo, svežino in čistostjo našega zelenega mesta. Prav občutek varnosti je ta, ki tudi v letošnjem letu k nam privablja številne domače turiste.

 

Rogaška Slatina je tudi občina z jasno vizijo in razvojnimi usmeritvami, v kateri živimo ljudje, ki verjamemo v prihodnost. Znamo ukrepati, uvajati spremembe ter bogatiti življenje s številnimi izboljšavami in novostmi. In prizadevali si bomo, da bo v Rogaški Slatini vedno prijetno živeti in bivati, da bomo vedno ohranjali to pomembno dodano vrednost, ki smo jo v preteklih letih s trudom pridobili.

 

Spoštovani Slatinčani in Slatinčanke, Rogaška Slatina je občina z dolgoletno tradicijo, ki je bila zgrajena s srcem in za srčne ljudi. Plemenitijo nas vrednote, kot so pogum, požrtvovalnost, prostovoljstvo, solidarnost… Največje bogastvo je zdravje ter vi, drage občanke in občani, ki naši občini dajete edinstveno prepoznavnost in mladostno energijo ter dokazujete, da znamo tudi v težjih časih držati skupaj.

 

Medsebojno razumevanje, sodelovanje in povezovanje je predvsem v času izzivov in sprememb edini pravi ključ do uspeha. Le s skupnimi močmi, enotnostjo, razumevanjem in strpnostjo bomo kos novim nalogam in izzivom prihodnosti. Ponovno vas prosim in pozivam k doslednemu upoštevanju varnostnih ukrepov, kot jih predpisuje Nacionalni inštitut za javno zdravje.

 

Ostanite zdravi.

 

mag. Branko Kidrič

ŽUPAN