Govori prepričljivo

18. 10. 2022
Govori prepričljivo

SPOT Svetovanje Savinjska zainteresirano javnost vabi na seminar z naslovom GOVORI & INSPIRIRAJ (samopodoba, trema, motivacija & pet strupov v komunikaciji)

 

ki bo v torek, 25. oktobra 2022, ob 13. uri

 

v spodnji dvorani Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah, Aškerčev trg 20.

 

 

Vsebina seminarja:

 

zakaj se v komunikaciji tako pogosto oziramo na vprašanje: “Kaj bodo rekli drugi?” in kako to vpliva na našo samopodobo in samozavest;

kako izboljšati lastno samopodobo in zvišati samozavest;

kaj pomeni prijaznost do sebe in do drugih in kako se ta kaže v komunikaciji na delovnem mestu (s sodelavci, s strankami);

kako obvladamo tremo, strah in stres in koliko ga je v nas;

kakšne odnose ustvarjamo na delovnem mestu in koliko zadovoljni smo z njimi;

katerih je pet "največjih strupov” v komunikacij;

kako s komunikacijo motivirati sebe in druge.

 

Seminar je namenjen potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo štiri pedagoške ure in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT Svetovanje Savinjska.

 

Izvajalka: Polona Požgan, medijsko izpostavljena predavateljica komunikacije in retorike, ki na svojih predavanjih s poslušalci na energičen in motivacijski način deli svoje znanje, izkušnje in zgodbe.

 

Prijava: Udeležba na seminarju je za vse udeležence brezplačna, obvezna je prijava preko e-prijavnice. Prijave se zbirajo do ponedeljka, 24. oktobra 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest.