10-letnica Mestne tržnice Rogaška Slatina

24. 09. 2024
10-letnica Mestne tržnice Rogaška Slatina

V soboto, 21. septembra, smo v Rogaški Slatini obeležili pomemben mejnik – 10 let delovanja mestne tržnice. Na dogodku, ki je privabil številne obiskovalce, je zbrane nagovoril župan mag. Branko Kidrič. V svojem govoru je poudaril odlično sodelovanje med obiskovalci, ponudnicami lokalnih proizvodov in občino, ki tržnici nudi vso podporo.

V zadnjem času je tržnica doživela tudi obnovo, kar ji je prineslo še lepšo in privlačnejšo podobo. Ena izmed ključnih prednosti tržnice je njena osrednja lokacija v mestu, v neposredni bližini pošte, banke in trgovin. Poleg tega imajo obiskovalci na voljo brezplačna parkirna mesta v parkirni hiši Center, kar še povečuje dostopnost in privlačnost tržnice.

V sklopu projekta »Eko gajbico, prosim« je bil za promocijo tržnice posnet tudi filmček, v katerem so domače ponudnice predstavile svojo pestro ponudbo. Obiskovalci so si film skupaj ogledali na dogodku, ki ga je dodatno popestrila mlada harmonikarka Teja Ivkić.

Tržnica Rogaška Slatina ostaja pomembno stičišče lokalne pridelave in kakovostnih izdelkov ter prijetno mesto za druženje vseh generacij.