Povabilo za zbiranje pisnih neobvezujočih informativnih ponudb za najem kavarne v 1. etaži vrha Razglednega stolpa Kristal Rogaška Slatina

08. 03. 2024

 

Občina Rogaška Slatina vabi zainteresirane ponudnike k oddaji pisnih neobvezujočih informativnih ponudb za najem kavarne v 1. etaži vrha Razglednega stolpa Kristal. 

 

Namen informativnega zbiranja ponudb je ugotavljanje interesa za najem kavarne v 1. etaži vrha novozgrajenega Razglednega stolpa Kristal, s 106 metri najvišje stavbe v Sloveniji. Najemodajalec bo v najem za določen čas oddal gostinski lokal na višinski koti + 96.25 m, s kapaciteto 50 obiskovalcev naenkrat, skupaj s servisnimi in sanitarnimi prostori. V lokalu bo nameščena tehnološka in pohištvena oprema za obratovanje kavarne.

 

Gostinski lokal, v skupni izmeri 148 m2, obsega:

- gostinski prostor (s prodajnim pult barom in kavarniškim delom) v izmeri 116 m2 in sanitarijami v izmeri 16 m2, v 1. etaži vrha Razglednega stolpa Kristal;

- tehnično shrambo v izmeri 12 m2 in garderobo v izmeri 4 m2, v servisni etaži – pod 1. etažo vrha Razglednega stolpa Kristal.

 

Gostinski lokal bo predan v najem s tehnološko in pohištveno opremo. Izbrani ponudnik bo dolžan gostinski lokal opremiti z inventarjem in usposobiti za obratovanje z lastnimi sredstvi.

 

Zainteresirani ponudniki lahko svojo ponudbo s kontaktnimi podatki oddajo na elektronski naslov: , najpozneje do petka, 15. marca 2024. Zainteresirani ponudniki bodo povabljeni na razgovor v času od 18.  do 22.  marca 2024.